Mentaal & Trance mediumschap ontwikkelen.

Jij bent ook een medium.
Authentiek zijn is de sleutel in mediumschap. Twijfel niet langer. Laten we samen mediumschap ontwikkelen.

ESTD. 2004

MAARSSEN,NEDERLAND

HEY HALLO, MIJN NAAM IS ROSITA.

Mediumschap Docent&

Alround medium.

MEDIUMSCHAP IS EEN TALENT VAN DE ZIEL, onzekerhied is de ego.

Wij moeten leren hoe het bij ons werkt. We zijn zelf het instrument waarmee spirit werkt en waar onze overleden dierbaren contact mee maken en feiten (bewijzen) aan doorgeven. Maar hoe werkt dit precies in ons lichaam? Hoe verwerkt ons zenuwstelsel deze subtiele energieën en boodschappen? En natuurlijk, hoe werk je effectief samen met spirit, of hoe gebruikt spirit jou als medium? Dit is de kern van de ontwikkeling van een medium. Door een dieper begrip te krijgen van hoe spirituele communicatie werkt, kunnen we onze talenten verfijnen, beter afstemmen op de spirituele wereld en meer vertrouwen opbouwen in ons vermogen om accurate en liefdevolle boodschappen door te geven. Het is een pad van voortdurende groei en bewustwording, waarbij we steeds meer in harmonie komen met de hogere vibraties en leiding van spirit.

Rosita Belkadi

Mediumschap teacher

 

Ik help mediums zelfvertrouwen te krijgen.
We halen de vaagheid weg,
Zodat je een solide medium wordt. 

years of experience

Al vanaf het vroege begin geef ik les in mediumschap

1 op 1 sessie

Door mijn ruime ervaring met 1 op 1 sessie kan ik je goed de ins and outs leren.

AWARDS GEWONNEN

Mijn werk is bekroond met 3 awards.

Demonstraties

Ik help je vanuit mijn ervaring met zelfvertrouwen en gaan staan voor spirit.

Online trainingen

Ontwikkel vanuit het comfort van je eigen huis met diverse en uitdagende online cursussen en workshops. Je kunt deelnemen aan een breed scala van onderwerpen die speciaal zijn ontworpen om online te volgen. En het beste van alles is dat je toegang hebt tot alle materialen en opnames, zodat je op je eigen tempo kunt leren en altijd kunt terugkijken wanneer je dat wilt.

TRAININGEN LIVE

Waar kun je beter de diepte in gaan dan tijdens de Mediumschap Specials, waarin je zowel eendaagse workshops als meerdaagse trainingen  kunt volgen. Daarnaast bied ik uitgebreide jaartrainingen aan. Tijdens deze dagen komen steeds andere thema’s aan de orde.
In al deze trainingen leer je hoe elke vorm van mediumschap werkt, specifiek voor jou.

Testimonials

LIEVE WOORDEN VAN STUDENTEN

IK BEN DANKBAAR DAT IK MEE MAG LOPEN.

John Braas

Healer en eigenaar Villa Braas

Rosita maakt indruk door haar bevlogenheid en passie voor de spirituele wereld en het is dan ook voelbaar in de lessen . Daarnaast is Rosita in staat om meerdere studenten op het zelfde moment te observeren waardoor een ieder persoonlijke feedback krijgt om door te ontwikkelen mede door haar humor en nuchterheid zijn de lessen vaak een feest om naar uit te kijken

 

 

Sandra Koning Nijboer

Medium, Healer, Rouwcoach

Ik volg diverse lessen bij Rosita. Ze heeft veel wijsheid en ervaring. Is heerlijk puur en vooral zichzelf. Altijd bereid je vragen te beantwoorden en daarin geduldig en licht veel toe, direct en duidelijk maar tegelijkertijd tijd warm en vriendelijk en in staat om sfeer te scheppen. Een heerlijke vrouw en bovenal mooi mens.

 

Tanja Vierveijzer

Medium

Rosita is aandachtig, weet ontzettend veel, is zorgzaam, eerlijk, zegt waar het op staat, respectvol, streng als het nodig is, behulpzaam. Ze weet waar ze het over heeft. Ze creëert een warme en gezellige sfeer (online en in real life). Ik ben ontzettend blij dat ik ervoor heb gekozen om bij Rosita les te volgen in mediumschap omdat zij de kunst verstaat iedereen op zijn/ haar eigen niveau te begeleiden. Ze geeft aan iedereen voldoende aandacht en daagt je uit om uit je comfortzone te komen.

Online power 

Zitten in de power 

Ontdek de kracht van spirit met onze Onlinetraining: Zitten in en met de Power. Deze training is speciaal ontworpen om je een diepgaand begrip te geven van dit veelbesproken fenomeen, zodat je je spirituele vaardigheden kunt ontwikkelen en verfijnen.

Deze training bestaat uit duidelijke video’s en geluidsbestanden die je stap voor stap begeleiden. Je krijgt toegang tot:

 

Rosita Belkadi medium

LET’S WORK TOGETHER  〰️ LET’S WORK TOGETHER  〰️ LET’S WORK TOGETHER 〰️ LET’S WORK TOGETHER 〰️ LET’S WORK TOGETHER 〰️ LET’S WORK TOGETHER 〰️ LET’S WORK TOGETHER

It’s time to develope your talent

WIL JE MET ME WERKEN DAN KAN ZO!

Online, live, weekenden, weken, specials, healing, 1 op 1 sessies, demonstraties. 

& SO MUCH MORE…

AL 7 JAAR GEEF IK ONLINE MEDIUMSCHAP LES,

ER IS EEN SPECIALE METHODE ONTWIKKELD DIE TOESTBAAR WERKT.

KLAAR OM EEN NOG BETER MEDIUM TE WORDEN?

LET´S TO DO THIS

Hersenspinsel van een medium

DE LAATSTE BLOG POSTS

Dag lieve Piet

Dag lieve Piet

Ach, lieve Piet!  Zondag dacht ik ineens aan je.  Ik zocht of ik wat vergeten was en je iets had beloofd, of dat je zou komen. Ik bedoel waarom anders denk ik ineens zo intens aan je?  Maar dat was het niet, nee.  Nou dacht ik het zal dan wel.  Maandag...

MEDIUMSCHAP LERAAR & MENTOR

Gratis meditaties en ebooks

Gratis te downloaden e-books, challenges en meditaties.

Luister naar de Podcast

De podcasts van en met Rosita.

Mediumschap pro programma

Je hebt alles gedaan en wilt graag een officeel certificaat. Dat kan, klik hier maar eens voor echt Mediumschap pro programma. 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0